Maakt gewoon bijzonder.

FIRST®LEGO® League seizoen 2016/2017

Kun jij net zo hard brullen als een leeuw? Of blaffen als een hond, kwaken als eend of piepen als een muis? Het FIRST®LEGO® League seizoen 2016/2017 ANIMAL ALLIES gaat namelijk over harige, gevleugelde en geschubde dieren.
First Lego League is een uitdagend programma voor alle kinderen vanaf 9 jaar; ook voor degenen die niet met Lego spelen. Kinderen van 6 tot 9 jaar kunnen deelnemen aan de junior-FLL; hier ligt de nadruk meer op het bouwen met Lego.
Als FLL- team kiezen we een probleem uit de praktijk dat opgelost moet worden en maken we een presentatie hierover. Daarnaast leren we een robot te bouwen en te programmeren om hier vervolgens verschillende missies in de robotwedstrijd mee uit te voeren. Hierbij spelen samenwerking en respect voor elkaar hebben een grote rol.
Dus vind je het leuk om ook buiten schooltijd je hersens eens flink te laten kraken, ben je een echte doorzetter, zit je vol goede ideeën en werk je graag in teamverband, dan hebben we je graag in ons team!
Voor deelname, en voor meer informatie, graag contact opnemen met Marion Vrijaldenhoven (tel. 0413 264815 of e-mail: marion.b@kpnmail.nl). Geïnteresseerde ouders en kinderen worden uitgenodigd voor een info/demo-avond, meer informatie hierover volgt. 

Media
  • FLL.png

Contact

Kindcentrum Aventurijn
Vaaldriessenstraat 3
5402 HA Uden

Aventurijn@kiemuden.nl

0413-332313
toets 1: basisonderwijs
toets 2: voor- en naschoolse opvang en peuteropvang

 

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
09 september -  oud papier
14 oktober -  oud papier
11 november -  oud papier
09 december -  oud papier
13 januari -  oud papier
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links  Privacy statement